۱۰ نکته برای خرید خوراکی کودکان
بزرگترهای عزیز، برای پیشگیری از به خطر افتادن سلامت کودکان، هنگام خرید خوراکیهای به نکتههای زیر توجه داشته باشید:
۱- به سالم بودن بستهبندی محصولات توجه کنید، آنها نباید بازشده، پاره یا مخدوش باشند.
۲- بعد از باز کردن کیک و کلوچهها از سالم بودن ظاهری محصول مطمئن شوید.
۳- به اطلاعات روی بستهبندی محصولات با دقت نگاه کنید. تاریخ مصرف، پروانههای بهداشتی، سیب سلامت، علامت استاندراد و مواد مصرفی به کار رفته را به خوبی بررسی کنید.
۴- از خرید محصولات بدون بستهبندی و فلّهای از دستفروشان خوددرای کنید.
۵- از مصرف خوراکیها با نام و نشانهای غیرمعتبر و ناشناخته خودداری کنید.
۶- موادغذایی را در کیسههای نایلونی مشکی قرار ندهیم.
۷- هنگام خرید ساندویچ و شیرینی توجه داشته باشید که فروشندهها حتما از دستکش و انبرک استفاده کنند.
۸- قوطیهای کنسرو و بستهبندی موادغذایی باید فاقد هرگونه فرورفتگی، باد کردگی و زنگ زدگی باشد.
۹- از خرید و مصرف شیرینی و کیک با رنگهای مصنوعی خودداری شود.
۱۰- نمکهای تصفیه شدهی یددار باید دارای آرم وزرات بهداشت باشد. بهتر است نمکهای یدداری را که در کیسههای مات بستهبندی شده است خریداری کنیم. از خرید نمکهای باز و فلّهای خودداری کنید.