با هم سیب کاراملی شکلاتی بپزیم
نوشتهی سپیده سلطانی تصویرگر: الهه شریفی
عید نوروز بود. مامان پری و بچّهها داشتند سفرهی هفت سین را میچیدند. پویا و پونه پرسیدند: «چرا سیب را در سفرهی هفت سین میگذاریم؟» مامانپری جواب داد: «سیب، نشانهی سلامتی است. با ویتامینهایی که دارد برای پوست و تمیزی دندانها مفید است.»
بچّهها گفتند: «پس از این به بعد ما بیشتر سیب میخوریم.» مامانپری گفت: «موافقید با سیبها یک دسر خوشمزه درست کنیم؟» بچّهها با خوشحالی گفتند: «بله. پیش به سوی یک دسر خوشمزه!»
مامانپری گفت: «اول دستها و سیبها را بشویید. پویا چوب سیبها را بگیرد و جای چوب آنها، چوب بستنی را داخل سیب فرو کند. پونه هم با کمک من سُس کارامل را درست کند.»بعد مامانپری شیر را در قابلمه ریخت و روی گاز گذاشت تا گرم شود. از پونه خواست تا شکر و کَره را اضافه کند و مخلوط آنها را خوب هم بزند.
مامان پری ادامه داد: «سیبهایی که پویا آماده کرده را داخل سُس کارامل میچرخانیم و صبر میکنیم تا خنک شود. برای تزیین هم میتوانیم ازخردههای شکلات و بادام استفاده کنیم.»پونه بادامها را خرد کرد و پویا هم چند تا شکلات ریزریز کرد. بعد سیبهای کاراملی را داخل خردههای شکلات و بادام چرخاندند.
مامانپری گفت: «آفرین! چقدر خوب تزیین کردید.»حالا سیبها را داخل یخچال میگذاریم و بعد از سرد شدن در سَر سفرهی هفت سین میگذاریم»