قصّه / خورش‌ اناربیج خاله پروانه

دوازدهم دی ماه روز شهر رشت

خورش‌ اناربیج خاله پروانه

نویسنده: سمانه آقایی آبچوئیه

تصویرگر: الهه شریفی

خاله پروانه به همراه پونه و پویا در مسابقه‌ی آشپزی «غذاهای محلّی رشت» شرکت کردند. خاله پروانه همیشه غذاهای خوش‌مزه می‌پزد. مسابقه در یک خانه‌ی قدیمی برگزار می‌شد.

پویا از خاله پرسید: «می‌خواهی چه غذایی بپزی؟»

او جواب داد: «غذاهای محلّی رشت مثل مرغ تُرش، میرزاقاسمی و باقالاقاتوق خوش‌مزه هستند. امّا من می‌خواهم خورش اناربیج بپزم.»

پونه گفت: «برای پخت این غذا به چه موادی نیاز داریم؟»

خاله گفت: «خورش اناربیج با گوشت چرخ‌کرده، سبزی، گردو، انار و رُب انار درست می‌شود.»

مسابقه شروع شد. قرار شد پونه انارها را دان کند، پویا و خاله پروانه هم سبزی‌ها را پاک کردند. بعد هم بچّه‌ها با کمک خاله، گوشت‌ها را قِل‌قِلی کردند. هر کسی انجام کاری داد تا این که غذا آماده شد.

داورها غذاها را بررسی کردند. بچّه‌ها خیلی هیجان داشتند. بالاخره نام برنده‌ها را گفتند.

آخ‌جان! خورش‌ اناربیج خاله پروانه بهترین غذا انتخاب شد.

به اشتراک بگذارید:

golpoonemag.ir/?p=4089

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *