چند دسر مخصوص کودکان

چند دسر مخصوص کودکان

دسرها به دلیل شیرینی و خوشمزه بودنشان، یکی از پرطرفدارترین خوراکی‌هایی هستند که برای کودکان سرو می‌شوند. با این حال، بسیاری از دسرهایی که به بزرگترها ارائه می‌شود، برای کودکان مناسب نیستند. بنابراین، بهترین راهکار برای ارائه دسری خوشمزه و همچنین سالم برای کودکان، تهیه دسرهایی با مواد خام سالم و طبیعی است.

یکی از جذابیت‌های دسر کودکانه، تزئین آن است. این کار می‌تواند با استفاده از تخیل و خلاقیت انجام شود. یکی از معیار های انواع دسر مدرن، تزئیین خاص آنها می‌باشد. با استفاده از میوه‌ها، شیرینی‌ها، انواع شکلات و مواد غذایی دیگر، می‌توانید دسر کودکانه خود را تزئین کنید.

نکته‌ی مهم در تهیه دسر کودکانه، مواد استفاده شده است. از آنجایی که بسیاری از دسرهایی که در بازار عرضه می‌شوند، حاوی مواد ناسالم هستند، تلاش کنید مواد خام سالم و طبیعی را به کار ببرید. این کار به ارائه یک دسر خوشمزه، سالم و مفید برای کودکان کمک خواهد کرد. رعایت این نکته مهم در تغذیه کودک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در کل، دسر کودکانه باید به نحوی طراحی شود که هم خوشمزه و جذاب باشد، و هم سالم و مفید برای سلامتی کودکان باشد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه چند دسر بسیار خوشمزه و جذاب مخصوص کودکان آشنا شوید و حتما سعی کنید تا این دسر ها را برای گلپونه های دوست داشتنی تهیه کنید.

طرز تهیه فنجان ژله پری دریایی و کوسه - دسر مخصوص کودک

فنجان ژله پری دریایی و کوسه

بریم با هم طرز تهیه ژله‌های خوشمزه با تم دریا رو یاد بگیریم که هم آسونه و هم برای جشن تولد بچه‌ها عالیه.

مواد لازم برای تهیه ژله پری دریایی و کوسه :

  • ۱۶۰ گرم شکلات سفید آب شده
  • ۲۵۰ گرم بیسکوییت ساده
  • ۱۰۰ گرم کره آب شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ترافل (اسپرینکل) آبی
  • ۱ قاشق غذاخوری ترافل سبز
  • ۳ بسته ۸۵ گرمی ژله آبی با طعم توت
  • ۳ بسته ۸۵ گرمی ژله با طعم لیمو
  • ۸۰۰ میلی لیتر خامه غلیظ
  • نصف فنجان پودر قند
  • ۱ یا نصف قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • رنگ خوراکی آبی و سبز
  • شیرینی پفکی برای تزیین
  • آب نبات آبی، نقره‌ای و سبز برای تزیین
  • ترافل برای تزیین

مراحل و طرز تهیه فنجان ژله پری دریایی و کوسه

مرحله اول

طرح دم پری دریایی و باله کوسه را روی کاغذ نسوز بکشید. شکلات آب شده را با قاشق داخل قیف کاغذی بریزید. روی طرح دم و باله را با شکلات سفید پر کنید. اجازه دهید استراحت کند.

مرحله دوم

بیسکوییت‌ها را خوب خرد کنید. کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ترافل و اسپرینکل را اضافه کنید تا به خورد هم بروند. یک سوم محتویات را در ۸ استکان ۲۵۰ میلی بریزید و با ته قاشق خوب فشار دهید. استکان‌ها را داخل یخچال بگذارید و به سراغ ژله بروید.

مرحله سوم

ژله را مطابق دستور روی جلد درست کنید. اجازه دهید دمای اتاق را بگیرد. بعد با دقت ژله را داخل ۸ استکان خود بریزید (۴ استکان ژله آبی و ۴ استکان ژله سبز). مواد را داخل یخچال بگذارید تا آماده شود.

مرحله چهارم

خامه، شکر و وانیل را با همزن برقی میکس کنید تا خمیر سفت شود. مواد را داخل کاسه‌های جدا بریزید و روی آن رنگ خوراکی بپاشید. مواد را با قاشق داخل قیف ستاره شکل بریزید.

مرحله پنجم

خامه را روی ژله بریزید و بعد دم و باله را به آن اضافه کنید. برای تزیین از شیرینی‌های پفکی، آب نبات و ترافل استفاده کنید.

حالا ژله پری دریایی و کوسه آماده است. نوش جان!

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی- گیلاسی - دسر کودکانه

کیک بستنی شکلاتی- گیلاسی

دستور پخت کیک بستنی گیلاسی با کیک شکلاتی از آن خوراکی‌های خوشمزه است که دل کوچک و بزرگ را می‌برد.

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی گیلاسی با کیک شکلاتی

  • ۵۳۵ گرم کیک شکلاتی
  • ۶۰ گرم کره نرم
  • ۲ تخم مرغ
  • ۲ لیتر بستنی وانیلی
  • ۵۰ گرم پودر شیر نارگیل
  • ۳ بسته ۵۲ گرمی گیلاس تکه‌شده
  • ۲ سوم فنجان مربای گیلاس
  • ۲۰۰ گرم شکلات تلخ تکه‌شده
  • یک سوم فنجان خامه غلیظ
  • ۳۰۰ میلی لیتر خامه غلیظ اضافه
  • گیلاس برای تزیین
  • ترافل برای تزیین
  • شکلات شیری
  • ۱۵۰ گرم شکلات شیری تکه‌شده
  • یک چهارم فنجان خامه غلیظ
  • ۲ قاشق غذاخوری آب گیلاس

مراحل و طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی- گیلاسی

مرحله اول

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ یا ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تابه را چرب کنید. پایین و کناره‌های آن را با کاغذ نسوز بپوشانید.

مرحله دوم

کیک را مطابق با دستور روی جلد و با استفاده از کره، تخم مرغ و ۳ چهارم فنجان آب درست کنید و با قاشق داخل ماهیتابه آماده بریزید. بگذارید ۱ ساعت، ۱ ساعت و پنج دقیقه، بپزد تا وقتی چنگال را داخل آن فرو می‌برید، چیزی به آن نچسبد. اجازه دهید پنج دقیقه داخل تابه بماند و کاملا خنک شود.

مرحله سوم

شکلات گیلاسی را درست کنید. شکلات سفید، خامه و آب گیلاس را داخل کاسه بریزید. کاسه را با دمای بالا داخل مایکروویو بگذارید، هر سی ثانیه به مدت یک الی دو دقیقه هم بزنید تا کاملا ذوب و نرم شود. بگذارید دو ساعت خنک شود.

مرحله چهارم

اضافه‌های کیک را ببرید تا صاف و یکدست شود. کیک را از وسط نصف کنید (هر کدام به ضخامت ۲ سانتی‌متر). از ته ماهیتابه گرد به عنوان قالب برای گرد درآوردن شکل کیک استفاده کنید. ماهیتابه را چرب کنید و پایین و کنار آن را با کاغذ نسوز بپوشانید.

مرحله پنجم

۱ لیتر بستنی وانیلی را داخل کاسه بریزید. بگذارید ده دقیقه در دمای اتاق نرم شود (بستنی نباید آب شود).

مرحله ششم

همزمان، یک نصفه از کیک را داخل تابه آماده قرار دهید. نصف پودر شیر را با بستنی نرم‌شده هم بزنید. مواد را روی کیک آماده بریزید و با ته قاشق بالای بستنی را سوراخ کنید. نصف شکلات گیلاسی و نصف مربا را با قاشق داخل سوراخ‌ها بریزید. بگذارید دو ساعت در یخچال بماند.

مرحله هفتم

نصف دیگر کیک را بالای شکلات گیلاسی بگذارید. از بقیه شکلات‌ها و مربا برای تزیین استفاده کنید. بگذارید ۱ ساعت در یخچال بماند.

مرحله هشتم

بقیه بستنی را در کاسه بریزید. بگذارید ده دقیقه در دمای اتاق نرم شود (بستنی نباید آب شود). بقیه پودر شیر را به آن اضافه کنید. مراحل بالا را تکرار کنید و بگذارید یک شب داخل یخچال بماند.

مرحله نهم

شکلات تلخ و خامه را داخل کاسه بریزید. کاسه را با دمای بالا در مایکروویو بگذارید و هر سی ثانیه هم بزنید تا کاملا ذوب و نرم شود. بگذارید یک ساعت بیرون بماند.

مرحله دهم

کیک را پنج دقیقه در دمای اتاق بگذارید. با همزن برقی، خامه را هم بزنید تا سفت شود و بعد آن را با قاشق داخل قیف بریزید. کیک را از تابه در بیاورید و داخل ظرف اصلی بگذارید. خیلی سریع روی کیک را با تکه‌های شکلات تزیین کنید. مطابق تصویر، خامه را روی کیک بریزید. گیلاس و ترافل را برای تزیین اضافه کنید. نوش جان!

طرز تهیه دسر پنگوئن‌های بامزه - دسر بامزه کودکانه

پنگوئن‌های بامزه

با یک بسته بیسکوییت، یک گله کامل پنگوئن بامزه درست کنید! برید کنار که خوش قدم  داره میاد! (Happy Feet :اسم انیمیشن با شخصیت پنگوئن)

مواد لازم برای تهیه پنگوئن‌های بامزه

  • ۲ بسته ۲۹۰ گرمی شکلات تلخ
  • ۵۰۰ گرم بیسکوییت خامه‌ای
  • ۵ آب نبات موزی
  • ۴ کوکی و بستنی، نصف‌شده
  • ۹ شکلات نصف‌شده رافائلو
  • ۱۲ آب نبات پاپیونی
  • ۵۲ آب نبات چشمی

مراحل و طرز تهیه پنگوئن‌های بامزه

مرحله اول

داخل دو سینی بزرگ فر را با کاغذ نسوز بپوشانید. ۱۰ شکلات آب‌شده را نگه دارید و نصف آن را داخل یک کاسه کوچک بریزید. کاسه را در دمای بالا داخل مایکروویو بگذارید، بعد از مدت کوتاه یک دقیقه مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا کاملا ذوب و نرم شود.

مرحله دوم

یک طرف بیسکوییت‌ها را شکلاتی کنید. بیسکوییت‌ها را طوری داخل سینی‌های از قبل آماده شده قرار دهید تا قسمت شکلاتی آن بالا باشد. ده دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات‌ها سفت شود. بقیه مواد را داخل یک کاسه کوچک بریزید. کاسه را در دمای بالا داخل مایکروویو بگذارید، بعد از مدت کوتاه یک دقیقه مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا کاملا ذوب و نرم شود. طرف دیگر بیسکوییت‌ها را یکی یکی شکلاتی کنید، دوباره داخل سینی بگذارید و اجازه دهید ده دقیقه داخل یخچال بماند.

مرحله سوم

سر آب نبات‌های موزی را با یک چاقوی تیز ببرید. موزها را به ۲۶ تکه ۵ میلی متری تقسیم کنید. هر تکه را شبیه منقار به صورت مثلثی ببرید.

مرحله چهارم

از لبه هر بیسکوییت، ۵ میلی متر را ببرید (تا پنگوئن‌ها شکل ایستاده پیدا کنند). بقیه مواد را داخل کاسه بریزید. کاسه را در دمای بالا داخل مایکروویو بگذارید، بعد از مدت کوتاه سی ثانیه مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا کاملا ذوب و نرم شود. شبیه به تصویر، توپک‌ها و شکلات‌های رافائلو را به بیسکوییت اضافه کنید. با کمی شکلات آب شده، پاپیون‌ها را به ۱۲ بیسکوییت بچسبانید. منقار و آب نبات‌های چشم را هم با شکلات آب شده بچسبانید تا صورت پنگوئن‌ها کامل شود. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شکلات سفت شود و بعد نوش جان کنید.

سخن پایانی

خب حالا با طرز تهیه سه دسر خوشمزه کودکانه آشنا شدیم، جالب است بدانید کارا روزنبلوم، متخصص تغذیه بر این باور است که باید دسر را با شام سرو کنید. اگر بچه های شما به شیرینی جات علاقه دارند، راه حل ممکن است این باشد که در کنار غذای اصلی، شیرینی ها را نیز ارائه دهید. برخی از بچه ها کاملاً مجذوب دسر می شوند تا جایی که حواسشان پرت می شود. البته یک راه حل این است که به سادگی دسر سرو نکنید. بچه‌ها به موقع به آن عادت می کنند و دیگر آن را نمی خواهند. در این مقاله دلایل اینکه می توانید در کنار شام برای کودکان دسر نیز سرو کنید با سوالات و استدلال های آن مطرح شده است.

لازم است یادآوری کنیم، در برنامه غذایی کودکان خود با متخصصین تغذیه کودک همفکری و مشورت کنید.

در آخر برای شما والدین محترم و گلپونه های عزیز آرزوی سلامتی و شیرین کامی داریم.

نظر شما چیست؟

غیر از این چند دسر کودک، کدام دسرها که برای شما و گلپونه ها جذاب بوده را برایمان در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. به نظر شما چه دسر هایی مناسب کودک و تغذیه سالم آنهاست؟

رپورتاژ آگهی

به اشتراک بگذارید:

golpoonemag.ir/?p=5937

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *